XXVII Festiwal Teatralny
Batory znowu rusza z Festiwalem! Daj się wkręcić w ducha teatru i porozmawiaj z nami na temat naszych utalentowanych uczniów!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-03-22 19:48:46

matelko
Użytkownik
Liczba postów: 1
WindowsFirefox 45.0

'OKRUTNICY-analpsycho!za"

Miałem przyjemność być już na paru spektaklach, ale muszę powiedzieć, że "analpsycho!za" to chyba najlepszy spektakl do tej pory na tegorocznym festiwalu.
Panowie! Wieeeelkie brawa. Każdy z Was miał w sobie coś urzekającego, coś co przykuwało uwagę od samego początku do samego końca.
Pomysł świetny, otaczająca nas rzeczywistość-to chyba najlepsze scenariusze.
Dialog dialogiem, ale wasza mimika twarzy i takie "ruchowe smaczki" potęgowały efekt. [dblpt]) W szczególności kolega odgrywający rolę "palącej kobiety".
No i oczywiście warto wspomnieć o niekonwencjonalnym, a przede wszystkim ciekawym rozpoczęciu oraz o wielkich, wewnętrznych przeżyciach reżysera-no czułem to wraz z Tobą ;]

Cóż ja mogę więcej powiedzieć...
WIELKIE GRATULACJE! [dblpt])

Mateusz Strama 5B

#2 2016-03-22 23:44:34

kontrastlamar
Użytkownik
Liczba postów: 7
Windows 7Chrome 49.0.2623.87

Odp: 'OKRUTNICY-analpsycho!za"

Gratulacje !

Jedną rzeczą jest pozbierać śmieszne rzeczy z internetów i życiów, a zupełnie inną to przeobrazić w dobry spektakl. Użycie past mnie absolutnie rozczuliło, podobnie jak wybitne przeplatanie humoru sortu lepszego i sortu gorszego. Reżysersko dobra robota, podobnie jak i aktorsko. Cała trójka na wysokim poziomie, aczkolwiek Bartek ukradł wam trochę show czego (wstyd się trochę przyznać) się nie spodziewałem. Gniłem parokrotnie niemożliwie, na spokojnie najlepszy dotychczas spektakl na FT. Konferencja oczywiście również w sztosie. Wybaczcie, że się powtórzę, ale jak to mówią Niemcy "było wunderbaum".

Kamil Łukowicz, 4B

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB