Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Przepraszam, ale trzeba.
Ja rozumiem przeoczyć, zapomnieć... Jednej osobie się zdarzyć może. Ale organizatorów jest 60 (słownie: sześćdziesięciu) około, a dzisiaj powstała sytuacja żenująca.
Tak, Hotel Splendor zapisał się w sumie w trakcie festiwalu, okej. Ale w piątek wiedzieliście, był cały weekend, żeby to ogarnąć. A tymczasem: informację o tym, że spektakl się odbędzie zamieszczono tylko na Batorowcach (grupie, do której jest ograniczony dostęp), o zmianie planu dowiedziała się tylko JEDNA osoba i tylko JEDNA osoba z jury była na nim obecna (nota bene - ja ją poinformowałem przypadkiem), tym czy jest gościom coś potrzebne nie zainteresował się nikt z organizatorów i to my, parę osób z 3B, lataliśmy po stoły/materiały/krzesła. My robiliśmy im światło... O konferencji nie mówię, bo się umówiłem z nimi wcześniej, okej, ale chętni konferansjerzy tego też nie wiedzieli i dowiedzieli się pół godziny przed spektaklem. No to tak: 1 osoba w jury (bo reszty nikt nie poinformował), nikt nie kręcił filmu na BatoryTV ze spektaklu, zdjęcia robiła konferansjerka telefonem (żeby w ogóle jakieś były), 1E nagle wprowadzona w zamieszanie, bo też jakoś nie wiedzieli, że ktoś o tej 14 gra. No proszę Was, z czym do ludzi... Jak my teraz się pokazujemy innej szkole?
Ostatnio edytowany przez tschysch (2016-03-21 20:56:08)
Strony: 1