Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Z pewnych powodów nie powinnam publikować mojej opinii w Maseczce, niemniej jednak podzielę się nią tutaj, bo aż mnie nosi.
To był naprawdę świetny debiut.
Nie wiem, czy taki był zamiar (niech ktoś z tej klasy mi na to odpowie!), ale dostaliśmy luźną, groteskową, ale jednocześnie niewymagającą komedię o kryminalnym zabarwieniu. A ja lubię od czasu do czasu popatrzeć na coś bez potrzeby doszukiwania się drugiego dna i wysilania szarych komórek
Matematycy z pewnością udowodnili nam, że stereotyp klas ścisłych jako teatralnych antytalentów musi zostać obalony. Ciężko mi teraz stwierdzić w 100% czy spektakl wygra, ponieważ to dopiero trzeci dzień Festiwalu, ale na pewno ma ogromne szanse, by coś zdobyć.
No i w zasadzie ogromny, ogromny props za konferencję! W końcu ktoś nie potraktował tego jak przykrej konieczności i podłapał żarty prowadzących!
Ależ prosimy o podzielenie się swoją opinią w maseczce, jest równie dobra jak forum.
Mogę Cię zapewnić, że po jutrzejszym debiucie 1D uwolnię swoją kreatywność w recenzji :>
Ogólnie przyjemny spektakl, a że debiut to już wgl not bad. Pomysł niezły, tekst zabawny i ogarnięty, a i kogoś w końcu można docenić aktorsko - "Sławek" propsy. Czyżby zanosiło nam się pierwszy od trzech lat debiut dla klasy innej niż teatralna ?
Ostatnio edytowany przez kontrastlamar (2016-03-20 20:21:19)
Kamil Łukowicz, 4B
Zgadzam się z moim kolegą z klasy Kamilem, dodam jeszcze, że dobrze ogarnęliście przestrzeń, ciekawe były te zmiany. Poszło Wam lepiej niż klasie teatralnej, trzymam kciuki! Oglądałam Was co prawda na batory tv, ale i tak, było dobrze.
Marta Wiśniewska, 4KT
Strony: 1